Alb în bucatarie?

Este alegerea  ideala, daca iti doresti un loc mai luminos, mai cald, mai spatios si mai primitor!

 

 

 

Exploreaza modele si ofertele noastre

 

Daca pana de curand albul in bucatarie , mai ales in varianta de finisaj pentru aparatura electrocasnica, reprezenta inca un tabu, tendintele ultimilor ani in amenajari interioare ne dovedesc ca albul a castigat din ce in ce mai mult teren atat in recomandarile decoratorilor cat si in inimile clientilor.

Motivele sunt cat se poate de evidente: albul creeza senzatia de curat, inspira puritate, este extrem de versatil si il poti utiliza in orice combinatie cromatica.

Pentru bucatariile mici este alegerea ideala, deoarece creeaza senzatia de spatiu mai mare si inlatura sentimentul de claustrofobie asociat incaperilor de mici dimensiuni.

Fie ca adori stilul rustic, sau preferi unul modern, albul te ajuta sa-ti decorezi bucataria indiferent de nota de stil adoptata, punandu-l cu gratie in valoare. Albul, fiind classic, te incurajeaza sa te joci si cu celelalte culori si sa creezi combinatii inedite, dand viata si energie incaperii.

Il poti utiliza atat pentru pereti cat si pentru pardoseala, pentru corpurile de mobilier, pentru blat si chiuveta, sau chiar si pentru produsele  electrocasnice.

Nota de rafinament si eleganta a acestora este potentata de finisajul din inox, transformand bucataria ta in spatiul primitor, mult visat.

Si daca nu te-am convins inca sa- l ai in vedere ca optiune de amenajare a bucatariei tale, iti oferim alaturi cateva idei pentru a te inspira.

 

 Exploreaza modele si ofertele noastre