DESPRE NOI

Dezvoltare

DEZVOLTARE

Solutii globale Teka pentru baie si bucatarie, bucatarii profesionale si containere din inox

BUCATARIE si BAIE

Teka este lider european in productia de chiuvete din inox si aparate electrocasnice incorporabile, oferind o gama diversificata de cuptoare, plite, hote, frigidere, masini de spalat rufe, masini de spalat vase etc.

BUCATARIE PROFESIONALA

Divizia Teka de produse pentru bucatariile profesionale proiecteaza, produce, vinde si întretine o gama variata de bucatarii standard modulare si personalizate.

CONTAINERE

Pe langa produsele electrocasnice incorporabile, Teka produce unul din trei butoaie de bere din lume, fapt ce atesta calitatea de lider mondial in acest sector, cu o cota de piata de 35%.

Citeste mai mult »

Aceasta divizie este cea mai mare din Grupul Teka, oferind solutii integrate pentru bucatarie si baie, cat si produse personalizate din punct de vedere al designului.

Citeste mai mult »

La acestea se adauga si echipamentele de catering, ce deservesc lanturile hoteliere, restaurantele, unitatile de educatie, spitalele, aeroporturile si cluburile sportive.

Citeste mai mult »

Aceasta divizie este specializată în productia de containere din inox de calitate superioara, printre clientii acestei divizii numarandu-se cei mai importanti producători de bere din lume, precum si companiile chimice, farmaceutice si cele alimentare.