DESPRE NOI

Obiective si Valori

OBIECTIVE

Pentru noi, cei de la Teka, fericirea clientilor nostri reprezinta obiectivul suprem!

Inca din momentul in care trasam primele linii ale proiectelor Teka, fie ca vorbim despre cuptoare, plite, hote, ori frigidere, masini de spalat rufe sau masini de spalat vase, avem un singur obiectiv: să îi facem fericiti pe cei care au incredere in noi!

VALORI

Orice inovatie Teka este inspirata de valori puternice!

AUTENTICITATE

Pentru noi, autenticitatea nu are varsta!

Autenticitatea este o valoare care nu se demodeaza niciodata. De aceea am rămas loiali radacinilor noastre, spiritul fondatorului Teka fiind inspiratia noastra, generatie dupa generatie.

EXIGENTA

Cream excelenta prin exigenta!

Fericirea clientilor nostri primeaza pentru noi, iar aceasta poate fi obtinuta prin exigenta cu care proiectam si dezvoltam fiecare produs incorporabil Teka.

PASIUNE

Punem pasiune in tot ceea ce facem!

Produsele electrocasnice deosebite si ingredientele de calitate garanteaza excelenta doar atunci cand adaugam si pasiune.Traim in lumea gatitului intens si o transformam intr-o experienta minunata pentru noi si clientii nostri.

EMOTII IMPARTASITE

Electrocasnice incorporabile ce va fac fericiti!

Impartasirea emotiilor reprezinta ceva exceptional. Noua, la Teka, ne place sa va oferim motive pentru a va bucura de momente speciale si pline de emotie cu familia si prietenii.