Bucataria ta in stil modern

Iar daca esti o persoana in cautarea simplitatii si a functionalitatii in bucataria ta, cu siguranta stilul modern de amenajare este cel care ti se potriveste cel mai bine.

Acest stil este unul foarte popular in prezent, fiind in acelasi timp accesibil si deloc pretentios, definit prin linii drepte, minimaliste, precise si simple, lipsite de excese decorative.

Din punct de vedere cromatic sunt utilizate nuantele neutre, albul si negrul, insa combinate cu accente vii de rosu, galben sau verde.

Mobilierul caracteristic acestui stil este unul minimalist si multifunctional, care se poate adapta cu usurinta oricarei suprafete.

Iti creeaza cu usurinta impresia de ordine si organizare impecabila a spatiului tau.

Cat despre tesaturile utilizate, sunt preferate cele naturale cum ar fi inul, matasea sau bumbacul, iar decoratiunile pot fi metalice, cu accente din crom, nichel, inox, sau realizate din sticla, ceramica sau lemn.

Pentru un plus de originalitate poti utiliza si colaje realizate din tablouri, pozitionate asimetric pe peretele incaperii.

Produsele electrocasnice care completeaza o bucatarie moderna au un design simplu si elegant, fiind in acelasi timp eficiente si functionale, venind ca o completare fireasca a mobilierului, insa aducand in acelasi timp un plus de eleganta.

Poti integra cu usurinta cuptoare, plite si hote, absolut indispensabile in bucataria ta, dar si espressoare sau cuptoare cu microunde, care se vor dovedi aliatul perfect in bucatarie, zi de zi.