ELECTROCASNICE

CUPTOARE / Sisteme de siguranta

Sisteme unice special create pentru siguranta familiei tale in bucatarie!

SISTEM DE SIGURANTA PT. LIMITAREA ACCESULUI COPIILOR

Pentru siguranta ta si a familiei tale, Teka iti ofera un sistem de siguranta pe care il poti cu usurinta activa si dezactiva prin simpla apasare a unui buton de pe ecranul cuptorului incorporabil Teka.

Activand aceast sistem, eviti utilizarile accidentale ale copiilor si ale persoanelor in varsta si facilitezi curatarea aparatului electrocasnic prin blocarea acestuia.

Daca blocarea de siguranta este activata atunci cand cuptorul este oprit, acesta nu poate fi pornit.

Nimic mai simplu!

SISTEMUL COOL TOUCH®

 

Siguranta in bucatarie cu sistemul Teka Cool Touch!

Deoarece adori sa pregatesti mancaruri speciale pentru cei dragi, insa urasti arsurile care apar inevitabil in bucatarie, Teka a creat pentru tine sistemul revolutionar Cool Touch.

Acesta reduce temperatura sticlei cuptoarelor la 23 grade C, mentinand-o sub limitele solicitate de Standardul UNE- EN 60335.

Cool Touch are grija atat de tine, cat si de bucataria ta, deoarece nu reduce doar riscul arsurilor, ci si temperatura din carcasa cuptorului incorporabil, evitandu-se astfel deteriorarea mobilierului din bucatarie.

DECONECTARE AUTOMATA LA DESCHIDEREA USII

Pentru o experienta de preparare sigura, cuptoarele incorporabile Teka au fost dotate cu un sistem de deconectare de siguranta la deschiderea usii.

Astfel, atunci cand usa cuptorului este deschisa, elementele de incalzire si Turbo se deconecteaza automat, evitandu-se consumul inutil de enrgie si impactul nedorit pe care il poti avea cu caldura emenata de cuptor.

Iar daca vei inchide usa din nou, cuptorul va continua sa functioneze conform setarilor stabilite initial de tine.

Modele de cuptoare incorporabile dotate cu acest sistem sunt usor de recunoscut, acesta fiind vizibil in partea inferioara a cuptorului.

 

PROTECTIE GRILL

 

Gratare Teka cu protectie!

Gratarele cuptoarelor incorporabile Teka sunt prevazute cu un element de protectie, care ajuta la reducerea temperaturii din usa, evitandu-se astfel contactul cu elementul de incalzire.

 

 

 

SISTEM DE FIXARE A TAVILOR

Tavi Teka cu protectie la rasturnare!

Tavile Teka au un sistem de oprire care te ajuta sa le scoti partial din cuptor si sa verifici preparatul, fara a exisa riscul rasturnarii ei.

Mai mult, fluxul de aer din cuptor este continuu datorita niselor de pe partile laterale ale peretelui cuptorului, pentru a preveni ca aceste tavi sa atinga partea din spate a peretelui, facilitand in acelasi timp prepararare optima a mancarii.